Каталог

Подмладяваща Серия Натурални Козметични Продукти

SEASTARS ПРОДУКТИТЕ ОТ ПОДМЛАДЯВАЩА СЕРИЯ Предпазват, регенерират и хидратират кожата, възстановяват еластичността й; имат анти-оксидантно действие; възстановяват гъвкавостта и стабилността на ноктите и имат подмладяващо действие. Подходящи са за всички лица с раздразнена, застаряваща и чувствителна кожа; с фини бръчки и торбички около очите; със сухи и чувствителни устни. Прилагат се самостоятелно или в комбинация с други продукти, ежедневно, продължително време (2-3 месеца). Не съдържат парабени и оцветители и са с изцяло натурални.

Подмладяващ дневен крем 40мл
Подмладяващ крем за околоочен контур и устни 15мл
ПОДМЛАДЯВАЩ ПИЛИНГ КРЕМ 40МЛ
ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75мл

Маски

КОЛЕКЦИЯТА МАСКИ
Разработени на основата на стабилизирана черноморска луга и кал от Поморийското и Бургаско солни езера, включва подхранващи и почистващи маски за лице и тяло. Почистващите кални маски са подходящи за всеки тип кожа. Имат дълбоко почистващо, минерализиращо, детоксикиращо, антиоксидантно и антицелулитно, подхранващо, регенериращо и хидратиращо действие върху кожата, защитават я от стареене и образуване на бръчки, придават и свежест, гладкост и еластичност. Релаксират и тонизират тялото. Прилагат се 1 до 3 пъти седмично. Подхранващите маски с черноморска луга серия Мавруд и Мед и мляко са подходящи за мазна и смесен тип кожа, а Шоколад за суха кожа със склонност към образуване на бръчки. Имат подхранващо, минерализиращо, детоксикиращо, успокояващо, регенериращо и хидратиращо действие върху кожата. Защитават я от образуване на бръчки, стареене, стягат порите, придават и гладкост, еластичност и блясък.

ПОЧИСТВАЩА КАЛНА МАСКА "POMORIE BAY"
ПОДХРАНВАЩА МАСКА АНТИАКНЕ "ПОЛСКИ ЦВЕТЯ" 150МЛ
ПОДХРАНВАЩА МАСКА "МАВРУД" 150МЛ
ПОДХРАНВАЩА МАСКА "МЕД И МЛЯКО" 150МЛ
ПОДХРАНВАЩА МАСКА "ШОКОЛАД"
ПОДХРАНВАЩА МАСКА "КОКОС" 150МЛ
ПОДХРАНВАЩА МАСКА "МАСЛИНА" 150МЛ
ПОЧИСТВАЩА КАЛНА МАСКА "МОРСКИ ВОДОРАСЛИ"

Ексфолиращи

ЕКСФОЛИРАЩИ ГЕЛОВЕ
Ексфолиращите гелове са разработени на основата на стабилизирана черноморска луга и имат високо съдържание на минерални соли, микрофлора, микрофауна и биологичноактивни вещества, характерни за Поморийското и Бургаско солни езера, съдържат и натурални базови масла, етерични масла, екстракти и ексфолианти. Доминиращо е съдържанието на магнезий – изключително важен и полезен на човешкия организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др. Ексфолиращите гели минерализират организма, активизират метаболизма на кожата, спомагат регенерацията на клетките, хидратират кожата. Ексфолиантите отстраняват замърсяванията на порите, премахват мъртвите клетки и изглаждат кожата.

ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ "ШОКОЛАД"
ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ МОРСКИ СОЛИ
ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ "МАВРУД"
ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ "RED ROSE"
ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ "МАСЛИНА"
ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ "МЕД И МЛЯКО"

Хидратиращи Млека

ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО "ВАНИЛИЯ"
ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО "ЛИМОН"
ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО "МАВРУД"
ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО "ШОКОЛАД"